06 37619295

 

Ik coach mensen met problemen op het gebied van relaties, werk/studie of identiteit.

Problemen op werk versterken vaak de problemen in de relationele sfeer en vice versa. Het doel is niet om deze gebieden los van elkaar te zien, maar het totaalplaatje goed in beeld te krijgen om vanuit daar te werken naar een oplossing. Een integrale aanpak staat centraal.
Ik kom veel mensen tegen met weinig energie. Ik merk dat dat vaak te maken heeft met een constant hoge druk die men zichzelf oplegt. Hier valt veel winst te behalen. Een andere blik op zichzelf of op de wereld kan hier verandering in brengen.
Ik help u meer constructieve gedachtepatronen te ontwikkelen en energie en levensvreugde terug te brengen.

U krijgt de tijd om op verhaal te komen. Ik vind het belangrijk om hier de tijd voor te nemen, zodat u de gelegenheid krijgt om op een veilige manier te onderzoeken wat er speelt. Tegelijkertijd stimuleer ik u om tot nieuwe inzichten te komen, waardoor we samen onderliggende problemen identificeren.
Vanuit deze inzichten komen we in actie. Het is hierbij belangrijk om concrete, behapbare doelen te formuleren. In het proces wordt u intensief begeleid, en gaan we steeds een stapje verder.

“Every ceiling when reached, becomes a floor.” Aldous Huxley