06 37619295

Over Ronald

Ronald is gediplomeerd verpleegkundige en studeerde af als psycholoog. Als gevolg van de situatie op de arbeidsmarkt maakte hij in de jaren ’90 de overstap naar de ICT. Wel bleef hij werkzaam binnen de gezondheidszorg. Ronald deed onder meer uitgebreide ervaring op als projectleider ICT in ziekenhuizen en andere zorggerelateerde bedrijven. In de functie van projectleider was hij (eind-)verantwoordelijk voor grote ICT-projecten. Vooral de manier waarop mensen in dit soort grote processen met elkaar omgingen, de valkuilen en conflicten, kregen steeds meer zijn interesse. Hij heeft zich dan ook in toenemende mate toegelegd op de begeleiding van de mensen in de projecten en in de bemiddeling bij conflicten die zich in dit soort grote projecten vaak voordoen.

Het volgen van de opleiding tot mediator en registratie als MfN-registermediator was voor Ronald een logische volgende stap. Op deze wijze kon hij zijn kennis en vaardigheden in alle mogelijke arbeidsrelaties toepassen. Daarnaast specialiseerde hij zich tot MfN erkend familie-mediator, vanuit de wens zijn kennis en ervaring niet alleen op het gebied van arbeid, maar ook op het gebied van familie te kunnen inzetten.

Zijn achtergrond als psycholoog stelt Ronald als mediator in staat om snel te doorzien wat ieders belangen zijn en om onderliggende emoties te kunnen duiden.